Коронавирусът е все още тук и щурмува с пълна сила,

...
Коронавирусът е все още тук и щурмува с пълна сила,
Коментари Харесай

Галена пипна K-19, може да има бум на заразени от нея!

 Коронавирусът е към момента тук и щурмува с цялостна мощ, а най-лошото сякаш занапред следва. Дискотеките отгориха порти, а към този момент имаме инфектирана и първа чалга звезда.

Топ изпълнителката Галена е пипнала вируса и сега се лекува в домашни условия, издадоха пред кореспондент на " Блиц " хора от кухнята на музикална компания " Пайнер ". Все още не се знае дали е заразила мъжа си и двете им деца. Има различен по-притеснителен миг, който ще се окаже преломен за страната ни. 

Изпълнителката на " Феноменален " е отменила всички участия за неустановен интервал от време. Ще й се наложи цялостен месец да бъде изолирана от света и да прекара лятото затворена у дома. 

Не е ясно от къде се е заразила, защото през последния половин месец имаше няколко клубни изяви, където се е виждала с доста хора. Това е и притеснителното, защото се чака огромен взрив на инфектирани от певицата. 

Сред хората, с които Галена се е виждала дни, преди да разбере, че е инфектирана, има много известни персони. Смядовската звезда е имала взаимно присъединяване с Фики и DJ  Дамян, а както се досещате, не са спазвали никаква отдалеченост между тях. 

Последното й присъединяване пък е в фамилния комплекс в Арбанаси, който бил препълнен с зрелостници, които сега стискат палци тестванията им да се окажа негативни. От фотосите в формалния профил на певицата във " Facebook " виждаме, че не е спазила целесъобразната отдалеченост и се прегръща и целува със вои правилни фенове, без да подозира, че е инфектирана с най-коварния вирус, който спря целия свят и светлина в тунела към момента не се вижда.

Съветваме всички, които са били на участия на Галена през последната седмица неотложно да си създадат тест за ковид, с цел да лимитират възможното му разгръщане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР