Коронавирусът е напълно естествен и не е създаден в лаборатория.

...
Коронавирусът е напълно естествен и не е създаден в лаборатория.
Коментари Харесай

Френски професор: Измислица е, че коронавирусът е създаден в лаборатория

Коронавирусът е изцяло натурален и не е основан в лаборатория. Дали е бил манипулиран, това не знам. Но не е човешко дело. Идва от смесицата сред вирус на панголин и вирус на прилеп.
Това съобщи пред БНР Жил Бьоф - професор от Сорбоната и гостуващ учител в Колежа на Франция. Бьоф е някогашен президент на Националния природонаучен музей, създател на голям брой книги.

" Измислица е, че вирусът е основан в лаборатория. Той е биологично натурален. Дали след това вирусът не е бил манипулиран в лаборатория, това не знам, само че във всеки случай вирусът не е човешко дело. Той идва от смесицата сред вирус на панголин и вирус на прилеп. Това става поради отвратителните условия на пазара. По този метод два скотски типа, които в никакъв случай не се засичат в природата, са се озовали на едно и също място, на една и съща повърхност. Ето го и резултатът от неприятното отнасяне на животинските типове ", разяснява проф. Бьоф.

По думите му заразността не се демонстрира в към 80% от хората. Вирусът се демонстрира при хора с по-нисък имунитет, които нормално страдат от сърдечни или белодробни заболявания. Засегнати са и диабетици.

" 80 % от хората нямат признаци, не са заболели. Има и хора малко заболели, само че има и доста заболели, които вирусът убива. И когато гледаме кого убива вирусът, това са повече мъже, най-много възрастни хора - към осемдесетгодишни. Поне на 80-90% това са хора, които имат физиологични проблеми. Имунитетът измежду тези хора е доста по-нисък ", разяснява професорът.

Трябва да се ограничи най-масовия превоз, счита френският академик.

" И въпросът не е единствено да спасим самолетните компании, за мен въпросът е да спасим хората. Защото хората, които умират, значително умират и поради това, което назоваваме във Франция „ неприятното ядене” - те са дебели, имат високо кръвно, тъй като се хранят погрешно. Когато ядете „ неприятна храна”, вие нямате естествен имунитет и сте изложени на вируса. Затова е по-добре вместо да влагаме тези пари за спасяването на самолетните компании, да ги вложим, с цел да спрем пестицидите, да научим хората да се хранят добре. Трябва да има доста повече обучение в „ деня след”, акцентира проф. Жил Бьоф.

Има ли връзка сред актуалната пандемия и климатичните промени? Климатът ще облагоприятства разпространяването на вируса на следващия ден и на други вируси, които могат да дойдат, посочи френският експерт.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР