Коронавирусът е наказание за човешката раса, защото не сме достатъчно

...
Коронавирусът е наказание за човешката раса, защото не сме достатъчно
Коментари Харесай

Теди Александрова: Заразата е наказание

Коронавирусът е наказване за човешката раса, тъй като не сме задоволително положителни. Тази версия разви фолк певицата Теди Александрова, до момента в който е в изолираност в дома си и има задоволително време да разсъждава за смисъла на живота, научи HotArena.

Изпълнителката е уверена, че човек би трябвало да намерения по какъв начин се държи с планетата и за дейностите си, тъй като няма нищо инцидентно в такива предизвестия от висши сили.

„ Може би би трябвало да бъдем по-смирени и да осъзнаем, че няма нищо по-хубаво от това да сме си с околните си, да пренаредим главите си и да пренаредим целите си и да бъдем една капчица по-добри един към различен, тъй като това, което се случва, не е инцидентно и не е просто вирус като вирус, а е, с цел да се замислим какво се случва на планетата и накъде върви светът ”, разяснява певицата.

Теди е известна с провокативните си части и постоянно разголеното дупе в клиповете си, написа " България през днешния ден ".

„ Ако би трябвало да съм почтена, за мен обстановката не е генерална смяна, тъй като аз съм домошар и обичам да си заставам у дома, а моето излизане и забавление са участията ми...

Освен че си седнал съм вкъщи, непрекъснато шетам и виждам да съблюдавам персонална хигиена, като заобикалям контакти с всевъзможни хора отвън моето семейство. И считам, че това е персоналният образец, който всички ние можем да дадем, с цел да спрем това всеобщо световно разпространяване на вируса ”, прибавя още Теди.

От няколко години тя има връзка с рапъра Ванко 1, само че не желае да я афишира обществено, по тази причина заобикаля да приказва с него.
Но сега Ванко е в изолираност дружно с нея и двамата не скучаят вкъщи си.

Певицата споделя, че работата същински й липсва. И няма самообладание изолацията да завърши, с цел да запише новите си планове.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР