Коронавирусът COVID-19 се разпространява с невероятна бързина. Той вече е

...
Коронавирусът COVID-19 се разпространява с невероятна бързина. Той вече е
Коментари Харесай

В немския Биг Брадър чак сега научиха за пандемията

Коронавирусът COVID-19 се популяризира с невероятна експедитивност. Той към този момент е съвсем на всеки континент, сложи на колене световната стопанска система и прекатурна всекидневието на милиони, даже милиарди хора по света. Довчера обаче, имаше една група хора, намиращи се в сърцето на Европа, които към момента не бяха научили за пандемията, която преобрази света. " Късметлиите " са участниците в немския " Биг Брадър ".

Те са следени от зоркото око на камерите от 10 февруари, когато по-голямата част от болните бяха съсредоточени основно в Китай. Но през времето, в което те бяха изолирани от света, вирусът стигна Европа, а водещите на предаването им оповестиха новината едвам през вчерашния ден и то онлайн по малкия екран, написа през днешния ден.бг.

" Болестта COVID-19 се разпросрани по целия свят и доближи Европа ", сподели зад защитно стъкло водещият, а на участниците бяха показани клипове от безлюдните улици в Италия и Германия. Разбира се, участниците останаха шокирани. Някои мълчаха, други започнаха да плачат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР