Коронавирус кризата се отрази много осезаемо и на семейството на

...
Коронавирус кризата се отрази много осезаемо и на семейството на
Коментари Харесай

Ковид кризата се отрази сериозно на семейството Софиянски, дъщерите му останаха без доходи

 Коронавирус рецесията се отрази доста осезаемо и на фамилията на Стефан Софиянски. Освен че се заразиха с К-19, дъщерите му останаха и без безусловно никакви приходи.

Голямата щерка на някогашния кмет на София - Елена, която от седем години е инструктор по йога в елитно столично студио, остана без работа поради рестриктивните мерки, наложени от здравното министерство.

През 2013 година тя  се дипломира като треньор в НСА, където специализира кинезитерапия и спортна медицина, след което започна работа в влиятелен йога център в столицата. В много по-трудно състояние се оказа сестра й Ива, която от известно време насам се оплаква и обществено - в профилите си в обществените мрежи. 

Припомняме, че Ива Софиянска остана без работа, откакто свекърът й Васил Божков избяга от правораздаването в Дубай поради присъединяване в незаконна група и укриване на налози. Мъжът й Антон също беше арестуван от управляващите през март по обвинение за пране на пари, само че  по-късно бе пуснат против рекордната гаранция от 1 милион лв..

Единствената наследничка на Софиянски, която към този момент съумява да претърпява по-поносимо сложния интервал, е най-малката - Димана, която приключи фешън дизайн в Милано, след което отбрани сполучливо и магистратура в Берлин, а към днешна дата работи в огромна компания в немската столица, написа Шоу блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР