Коронавирус епидемията попречи на европейското подразделение на Hyundai да представи пред публиката

...
Коронавирус епидемията попречи на
европейското подразделение на Hyundai да
представи пред публиката
Коментари Харесай

Новият Hyundai i30

Коронавирус епидемията попречи на европейското поделение на Hyundai да представи пред публиката напълно новото поколение на модела си i30 по време на международното ревю в Женева. От компанията обаче разпространиха видео, в което подчертават върху основните новости при фамилията на автомобила, което включва три съществени версии на купето- i30 Hatchback, Fastback и Wagon.

Новият Hyundai i30 ще предложи на бъдещите си собственици по-елегантен дизайн, повече технологии и по-висока сигурност, както и нова трансформация с хибридна задвижваща система. Нововъведение в портфолиото на модела е и спортната версия N Line, която от лятото на тази година ще бъде налича за първи път и при версията комби.



Новият Hyundai i30 идва с цялостно трансформиран интериор, главен акцент в който са двата нови екрана- 7-инчов инструментален панел и 10.25-инчов инфо-комуникационен и мултимедиен блок, който предлага интеграция на мобилен телефон с Android Auto и Apple Car Play. От лятото на тази година функционалността на системата ще бъде развита и с опция безжичен Phone Mirroring. Автомобилите се предлагат за първи път и интегрирана система Hyundai Bluelink Telematics (за първи път при модела) с функционалност за подаване на информация за трафика, климатичната обстановка, цените на горивата, онлайн гласово различаване и други в реално време.

В оборудването за сигурност Hyundai SmartSense на новия Hyundai i30 са включени система за следване на пътното платно, Rear Collision-avoidance Assist (RCA), Blind Spot Detection (BSD), система за разпознаване на пешеходци, автоматични фарове, адаптивен круз-контрол и други.

Базовата версия на новия Hyundai i30 идва в комбинация с нов 1.5-литров мотор със 110 конски сили, който е смесен с 6-степенна ръчна предавателна кутия. От марката са планували също така еднолитров T-GDI бензинов мотор със 120 конски сили и 7-степенна роботизирана трансмисия, както и негова хибридна версия.

Налични са също по този начин и 1.6-литрови дизелови версии със 115 и 136 конски сили (хибридна), а топ-версията е отново хибридна, 1.5-литрова T-GDI със 160 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР