Короната на Мис България Вселена 2017 Николета Тодорова ще бъде

...
Короната на Мис България Вселена 2017 Николета Тодорова ще бъде
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Отнемат короната на Мис България Вселена 2017 за клевети!

Короната на Мис България Вселена 2017 Николета Тодорова ще бъде отнета

Това единомислещо решение беше взето късно вечерта на свикана изключителна среща на организация „ Бок Стар модел “ – формален представител на марките „ Мис Свят “ и „ Мис Вселена “ за България с лицензиант Страхил Гановски. Той разяснява, че взима това съществено решение, откакто Николета Тодорова не е спазила формалния протокол за поведение на „ Мис “ по условие на международните централи и внезапно е нарушила етичните правила и закономерности за държание като участничка на международен конгрес.

Страхил Гановски загатна, че за първи път в 30-годишната си процедура се сблъсква с представителка, която по необясними аргументи уронва престижа на международните състезания и централи за хубост у нас с медийни появи в народен ефир и оповестяване на неистинни изказвания и откровени неистини за уредността на състезанията у нас и в чужбина.

Николета ни показа на финала на „ Мис Вселена “ в Лас Вегас в края на предходната година, откакто замести формалната победителка в състезанието, която не можа да се яви на международния заради ненавършени години, Мира Симеонова.

От централата на "Мис Вселена България “ разясняват, че изказването на тяхната представителка Николета Тодорова в предаването „ Втори проект “, че успеха в международните състезания се урежда посредством секс, не подхожда на каквато и да е истина и е основано на недостоверни и мислени съждения, непочиващи на каквито и да е действителни обстоятелства.

От централата споделят, че присъединяване на Николета при Карбовски е извънредно недомислен пиар, който й подсигурява разпра със международната американска централа на „ Мис Вселена “ и завеждане на дело от страна на лицензираните юристи на марката в България, написа „ Телеграф “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР