Короната е тежка. Особено когато попаднеш в приказка, подобно на

...
Короната е тежка. Особено когато попаднеш в приказка, подобно на
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за британското кралско семейство! Потресаващо е какво трябва да вършат благородниците

Короната е тежка. Особено когато попаднеш в приказка, сходно на някогашната актриса и сегашна херцогиня на Съсекс Меган Маркъл. От холивудска хубавица в минижуп тя се трансформира в част от кралското семейство.

Макар някои от „ стилните закони “ в замъка Уиндзор да наподобяват прекомерно строги, те могат да са потребни за елементарните дами, които робуват на положителния усет и официалност.

Не можем да приказваме за английските особи със синя кръв, без да споменем кралица Елизабет II. Нейната фешън загадка е, че залага на дрехи в ярки цветове . Причината – по този начин притегля повече внимание и изпъква в тълпата.

„ Тя би трябвало в действителност да изпъква, с цел да може хората след това гордо да заявят: „ Видях кралицата! “ Ако се появи някъде и има хиляди хора, тълпата откъм гърба би трябвало да успее да зърне най-малко цветната й шапка “, издаде нейната снаха принцеса Софи в документалния филм „ Кралицата на 90 “.

Присъщо за членовете на кралското семейство е изречението „ Колкото повече шапки, толкоз по-добре “. Един от бонусите да си част от елита е, че можеш да носиш налудничави шапки и да си в крайник с модата. Манията по тези аксесоари е подбудена от обстоятелството, че до 1950 година е било неразрешено на придворните дами да демонстрират косите си на обществени места. Според английския експерт-консултант по етикет Даяна Мейдър в днешно време шапките са по-подходящи за избрани събития като църковни служби, сватби и прочие.

За страдание обаче тиарите не са разрешени на всяко събитие.

Зашеметяващите кралски тиари на английското кралско семейство и неподозираните секрети истории зад тях (СНИМКИ)

Първо, те са предопределени единствено за към този момент омъжени дами или кръвни членове на кралското семейство. Затова и настоящата херцогиня на Кеймбридж Кейт Мидълтън не постави корона до сватбата си с принц Уилям. „ Лъскави диаманти и тиари в никакъв случай не се носят денем и са разрешени единствено на омъжените дами. Това сподели статуса им и другите мъже схващат, че те не се оглеждат за брачен партньор “, безапелационна е Мейдър.

Почти наложително обаче е носенето на ръкавици . Макар те да са се трансформирали в фешън аксесоар, първичното им предопределение е да защищават кралските особи от бактерии и настинки. Не можем да не отчетем обстоятелството, че след принцеса Даяна, която не им беше почитател, младите членове на фамилията постоянно отхвърлят да носят такива в топлите дни. Все отново за Даяна това не беше волност на тематика жанр, а със свалянето на ръкавиците тя искаше да покаже на народа, че е една от тях.

Основен закон в кралския протокол е носенето на чорапогащници . Кралица Елизабет II ги носи от първия си ден на трона, Кейт Мидълтън – също след сватбата. Засега обаче Меган Маркъл се съпротивлява, тъй че това предписание може да предстои на смяна в близко бъдеще.

Няма спирка! Меган Маркъл забърка нови грандиозни кавги! Кралското семейство се тресе от случилото се (СНИМКИ)

Модата не подминава и най-малките в фамилията. Не можете да видите принц Джордж в дънки и с тениска , нито принцеса Шарлот в панталон . Децата би трябвало да са постоянно публично облечени на обществено място. По-възрастните членове могат да си разрешат „ всекидневно “ облекло , само че то отново би трябвало да е деликатно подбрано. За представителките на нежния пол са позволени спортно-елегантни рокли или панталони с яке, а за мъжете - цветни блузи и блейзъри.

Шокираща загадка, обвързвана с дребния принц Джордж, раздруса кралското семейство (СНИМКИ)

В фешън традиция за английското кралско семейство се трансфораха и маковете . От края на октомври доникъде на ноември всеки е задължен да носи брошка с цветето като знак на признателност към починалите във войните. Маковете се слагат в лявата страна на връхната дреха, прецизира в. Монитор.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР