Коронакризата продължава да удря на все по-неочаквани места. В следващите

...
Коронакризата продължава да удря на все по-неочаквани места. В следващите
Коментари Харесай

Разкриха странен психологичен ефект на коронавируса

Коронакризата продължава да удря на все по-неочаквани места. В идващите редове ще научите по какъв начин пандемията въздействие отрицателно на желанието на младите да основават фамилии и да раждат деца, което в околните години може да се окаже новият голям проблем пред международната стопанска система.

През март мнозина предвидиха, че към края на годината се чака голям растеж на раждаемостта, наивно базирайки се на теорията, че, щом хората са принудени да живеят в изолираност, значи ще имат повече време за секс и фамилно обмисляне. Очаква се, че планирането е преобладаващото разследване от цялото това свободно време, с което разполагаше по-голямата част от международното население.

Нека стартираме от малко по-далеч, с цел да придобиете действителна визия за казуса.

През 2006 година един австралийски демогравски анализатор на име Волфганг Лъц сигнализира пред европейската общественост, че „ Стария континент “ е жертван да се изправи пред най-сериозната си демографска рецесия в историята, в случай че политическите водачи не подхващат ограничения, с които да приканят младите мъже и дами да основават по-големи фамилии.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР