Корнелия Нинова захапа темата за сделката за българския бизнес на

...
Корнелия Нинова захапа темата за сделката за българския бизнес на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова захапа сделката за ЧЕЗ

Корнелия Нинова захапа тематиката за договорката за българския бизнес на ЧЕЗ. Тя прикани от парламентарната естрада в декларация от името на Българска социалистическа партия омбудсмана Мая Манолова да вземе отношение по въпроса, тъй като съглашението ще засегне бъдещето на българските консуматори.
„ Толкова ли страната няма 300 милиона, с цел да си върне контрола върху държавната сигурност “, попита Корнелия Нинова. Лидерът на левицата уточни, че партията почита напъните на премиера Бойко Борисов за вероятностите за Западните Балкани, както и поддържа предстедателството на Съюза на Европейски Съюз. „ Но настояваме изрично да пристигна и да даде отговори “, уточни тя, като назова срещите на Борисов „ вечери “. Според Нинова в случай че не се дадат нужните отговори, значи налице е с изключение на паралелна страна и успореден министър председател.
От името на Българска социалистическа партия ръководителят на партията прикани и президента Румен Радев да вземе отношение по въпроса, тъй като става дума за националната сигурност. „ Защото енергийната система е част от нея “, разяснява Нинова. Лидерът на левицата напомни, че над 2 милиона български жители, фамилии и консуматори ще бъдат наранени.
„ Призоваваме всички институции като един да застанем този път и да кажем: „ не даваме страната, господин Борисов “, разяснява Нинова. Според нея точно министър председателят носи лична отговорност за бъдещето на тази договорка. „ Ще се противопоставим на този най-ярък образец на паралелна страна “, съобщи водачът на левицата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР