Корнелия Нинова свали политическото си доверие от Жаблянов по поняколко

...
Корнелия Нинова свали политическото си доверие от Жаблянов по поняколко
Коментари Харесай

Жаблянов бил изключен от ръководството на БСП заради Истанбулската конвенция и санкциите срещу Русия

Корнелия Нинова смъкна политическото си доверие от Жаблянов по поняколко аргументи, от които най-важната бе отсъствието му от асамблеята на ПАСЕ, където са били взети значими решения за значими за страната въпроси като Истанбулската спогодба, корупцията в България и глобите против Русия ". Това сподели през днешния ден пред Би Ти Ви новият член на Изпълнителното бюро на Националния съвет на Българска социалистическа партия Стоян Мирчев.

Валери Жаблянов е прочут, като един от най-яростните критици на Нинова, той се считаше и за претендент за нейн заместител, при подадената, само че в следствие оттеглена оставкаhttps://www.dnevnik.bg/politika/2019/06/16/3925912_sled_akciia_na_socialisti_ot_stranata_korneliia_ninova/. Жаблянов беше заменен на пленум на Българска социалистическа партия през уикенда.

Според него в бюрото влизат 4 индивида от парламентарната група, с цел да има по-добра връзка сред народните представители и управлението на партията.

Пред Българска национална телевизия различен член на Изпълнителното бюро и зам-председател на парламентарната група на Българска социалистическа партия Весела Лечева разгласи, че Българска социалистическа партия има ясни цели и се доближава към тях. " За късия интервал, в който Нинова ръководи партията, резултатите са ясни – спечелихме президентските избори, удвоихме броя на народните представители в Народното събрание и добавихме още един европейски народен представител, спрямо предходните избори ", добави тя.

Като приоритет пред партията тя посочи почтено показване на локалните избори.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР