Корнелия Нинова събра областните председатели на БСП за старта на

...
Корнелия Нинова събра областните председатели на БСП за старта на
Коментари Харесай

Нинова събра областните председатели на БСП за старта на новата политическа година

Корнелия Нинова събра регионалните ръководители на Българска социалистическа партия за старта на новата политическа година. С представителите на структурите от цялата страна се разискват дилемите пред партията за 2019г, идните европейски, локални избори, както и вероятни предварителни парламентарни избори, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

„Ние сме първата партия в България, която излиза с платформа за Европейските избори. Веднага откакто Конгресът я одобри, тя би трябвало да се показва и изяснява на хората. Тези избори са значими, освен тъй като ще предопределят смяната в Европа, само че и тъй като при наша победа, ще сложат завършек на статуквото в България, на държавното управление на Борисов и ще дадат опция за смяна и тук“, съобщи Нинова.

Във връзка с идните локални избори беше разисквано – по какъв начин Визия за България да бъде създадена във визия за всеки район и община. Да се показват методите за решение на наболели локални проблеми – изиска управлението от регионалните структури. Корнелия Нинова показа готовността за старта на Българска свободна телевизия. Тя стартира лъчение преди Конгреса, който ще се организира на 26.01.2019 г.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР