Корнелия Нинова събра коалиционния съвет на БСП за България. Партньорите

...
Корнелия Нинова събра коалиционния съвет на БСП за България. Партньорите
Коментари Харесай

Нинова събра коалиционните си партньори за евровота

Корнелия Нинова събра съдружния съвет на " Българска социалистическа партия за България ". Партньорите разискаха предизборната платформа за европейските избори и подготовката на партиите за тях, включително предизборните щабове по места и членове на секционни комисии, покровители и наблюдаващи. 

Приет е и график: сега се организират събрания и се издигат кандидатури в Българска социалистическа партия, в период до 15 март 2019 година Народно събрание на Българска социалистическа партия дефинира лидера на листата на Българска социалистическа партия (БСП и коалиция) за членове на ЕП; в период до 22 март 2019г.

ИБ на Българска социалистическа партия събира поименните оферти за претендентите на сътрудниците от съдружната и гражданската квота, които се разискват от Политическия съвет на Българска социалистическа партия за България; в период до 7 април 2019г. предлага план на листа на Българска социалистическа партия (БСП и коалиция) за членове на Екологичен потенциал, която Народно събрание на Българска социалистическа партия подрежда и утвърждава; в период до 23 април 2019г. (не по-късно от 32 дни преди изборния ден) Народно събрание на Българска социалистическа партия, в сходство с Изборния кодекс, записва листата на Българска социалистическа партия (БСП и коалиция) в ЦИК.

Ние първи излизаме с платформа за тези избори. Традиционно в българската политика това се подценява. Трябва да се опитаме да променим тази процедура. Първо да стои въпросът - какво държание ще имат нашите представители, а по-късно кои ще бъдат те. Със основаването на интриги и напрежение към реденето на листата, нашите съперници отклоняват вниманието от значителното - какви политики ще отстояваме. Важно е да пазим ползите на българите и да работим за смяната в Европа, която ще подсигурява бъдещето й като обединен съюз, в полза на европейските жители, а не на монополи и бюрократи ", съобщи Нинова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР