Корнелия Нинова остава категорична в позицията си, изказана още в

...
Корнелия Нинова остава категорична в позицията си, изказана още в
Коментари Харесай

Нинова отсича, но без конкретика: Няма да има скок на тока

Корнелия Нинова остава безапелационна в позицията си, изказана още в понеделник по време на изключителното съвещание на Народното събрание , че няма да има покачване на цената на тока от 1 януари 2022 година.

" Да, това е наше предизборно заричане и ангажимент. И да, сега към този момент в държавно управление поставяме старания това да се случи. Както виждате, въпросът ще бъде решен тук, в Народното събрание. Имаме участници в комисията (временна парламентарна комисия, целяща да предложи ограничения срещу нарастването на цената на тока - бел.ред.). Ще намерим най-разумното решение ", отговори на въпрос на News.bg водачът на Българска социалистическа партия.
 КЕВР направила подарък на държавното управление с нарастването от 11% на тока
КЕВР направила подарък на държавното управление с нарастването от 11% на тока

Поскъпването трябваше да е с 64%, пресмята Георги Кадиев

Нинова, която направи коментара си в коридорите на Народното събрание, обаче не даде конкретика във връзка с това какви ограничения ще предложат от " столетницата ". И трансферира токата на специалистите във краткотрайната комисия: " Ще изчакаме специалистите да разпишат решенията и по-късно ще ги разясняваме. Важното е, че имаме политическата воля това да се случи, по какъв начин тъкмо ще стане ще забележим откакто комисията проработи и излезе с решения. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР