Корнелия Нинова не вижда конкуренция във Ваня Григорова и нейната

...
Корнелия Нинова не вижда конкуренция във Ваня Григорова и нейната
Коментари Харесай

Нинова записа БСП в ЦИК за вота, не вижда конкуренция във Ваня Григорова, обвини я в лъжа

Корнелия Нинова не вижда конкуренция във Ваня Григорова и нейната бъдеща коалиция " Солидарна България ". Тя призна още, че е разочарована от издигането на Елена Йончева за евродепутат от Движение за права и свободи.

Соцлидерката направи коментара, откакто от коалиция " Българска социалистическа партия за България " внесоха 10 000 подписа за регистрация в Централната изборна комисия за идните избори " 2 в 1 ".

В отговор на въпроса дали вижда конкуренция в лицето на Ваня Григорова и новата й коалиция " Солидарна България ", Нинова отговори " Не мисля " и направи ангажимента, че това е най-мекият й коментар. След което упрекна в неистина общинската съветничка и кандидат-кмет от локална коалиция с Българска социалистическа партия в София.

Корнелия Нинова съобщи, че Ваня Григорова не е постъпила честно към сътрудниците.

" Точно в този план нямам доверие в огромни резултати. Ваня Григорова излъга четири пъти за доста малко време. Излъга гласоподавателите си, като направи сглобка с ГЕРБ в общината. Излъга служащите, като първо си увеличи личната заплата, а не техните. Излъга Левицата на Георги Първанов, получи тяхната поддръжка, тя бе новата звезда. Излъга и нашата градска организация, структурите, които работихме за нея. Без Българска социалистическа партия тя нямаше да има този резултат на изборите ", изреди Нинова.

" Как може човек, който 4 пъти е излъгал, да желае доверие? Човек, който за толкоз малко време е предал и хора, и хрумвания, може ли да разчита на триумф? ", запита тя. ", съобщи пред медиите Корнелия Нинова.

Лидерката на Българска социалистическа партия не скри разочарованието си от появата на Елена Йончева в листите на Движение за права и свободи.

" Рано или късно зависимостите лъсват. Това дава пояснения за прекратените ми връзки с Елена Йончева доста преди вчерашния ден ", коментира Нинова.  " Изненадана съм от арогантността това да стане обществено и помпозно ", добави още тя. 

Евродепутатката от ПЕС/БСП беше номинирана от партийната конструкция в Благоевград на снощното й съвещание наред с водачите на Движение за права и свободи Делян Пеевски и Джевдет Чакъров, както и с сътрудниците й евродепутати от ДПС/АЛДЕ Искра Михайлова и Илхан Кючюк.

В същото време управлението на Българска социалистическа партия преди време разкритикува евродепутатите социалисти и даде да се разбере, че няма да ги номинира още веднъж.

Нинова даде поръчката, че социалистите потеглят към акцията с упоритостта да печелят доверието на хората, тъй като са потвърдената във времето единствена опция. На първи май Българска социалистическа партия ще разгласи ново ляво обединяване. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР