Корнелия Нинова не е спечелила президентски избори, защото те нямаха

...
Корнелия Нинова не е спечелила президентски избори, защото те нямаха
Коментари Харесай

Борисов към Корнелия Нинова: Размазах те в директния сблъсък

Корнелия Нинова не е спечелила президентски избори, тъй като те нямаха претендент, а поддържаха самостоятелен. Да не подскача толкоз от Бузлуджа.

Така репликира на думите на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Веднага след президентските избори бяха парламентарните, където бяхме аз и тя. Резултатът беше безапелационен. Аз знам какво върша. Тя да се беше явила на президентските избори. Ръстът на стопанската система е 3,9%, няма безработица, остатъкът е 2 милиарда лв.. Те с какво могат да се похвалят? Че събориха КТБ? Стига с това лицемерие, безапелационен беше Бойко Борисов.

Премиерът откри цех на немска компания за високотехнологични автомобилни съставни елементи в град Пазарджик.

„ Казаното от Борисов, че преднамерено е изгубил президентските избори, не е правилно. Това му беше първата огромна загуба и си търси опрощение, тъй като не може да одобри, че е загубил”. Това съобщи в ефира на Нова телевизия водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. По думите й с това си изказване той нанася проваляне в партията си и измежду хората, каквото не може да му нанесе никой различен. Според нея по този метод Борисов споделя няколко неща: на партията си –
„ Аз ви използвах и работихте на вятъра и подмолно бях решил да загубим”; на хората, които симпатизират на ГЕРБ – „ Употребихме ви гласа, само че подмолно си направихме сметките да не спечелим”, а на народа си - „ Загубих съзнателно избори, с цел да вкарам страната в предварителни избори и рецесия, с цел да си погъделичкам егото”.
„ Когато един водач каже нещо такова на партията си – стопира да е водач. Аз съм ръководител и за нищо на света не бих направила нещо такова с партията си”, безапелационна бе тя. Председателят на Българска социалистическа партия съобщи, че Борисов е използвал народа и са дадени милиони за избори, вместо да се дадат на учителите да вземем за пример. Според нея той е издигнал Цачева с оскърбление – Томислав Дончев му трябвал, Фандъкова му трябвала, само че Цачева не – ето ви я, заключи водачът на Българска социалистическа партия.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР