Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член

...
Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член
Коментари Харесай

Корнелия Нинова захапа сделката за ЧЕЗ

Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила захапа тематиката за договорката за българския бизнес на ЧЕЗ.

Тя прикани от парламентарната естрада в декларация от името на Българска социалистическа партия омбудсмана Мая Манолова да вземе отношение по въпроса, тъй като съглашението ще засегне бъдещето на българските консуматори.

„ Толкова ли страната няма 300 милиона, с цел да си върне контрола върху държавната сигурност “, попита Корнелия Нинова.

Лидерът на левицата уточни, че партията почита напъните на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила за вероятностите за Западните Балкани, както и поддържа предстедателството на Съюза на Европейски Съюз.

„ Но настояваме изрично да пристигна и да даде отговори “, уточни тя, като назова срещите на Борисов „ вечери “.

Според Нинова в случай че не се дадат нужните отговори, значи налице е с изключение на паралелна страна и успореден министър председател.

От името на Българска социалистическа партия ръководителят на партията прикани и президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила да вземе отношение по въпроса, тъй като става дума за националната сигурност.

„ Защото енергийната система е част от нея “, разяснява Нинова.

Лидерът на левицата напомни, че над 2 милиона български жители, фамилии и консуматори ще бъдат наранени

„ Призоваваме всички институции като един да застанем този път и да кажем: „ не даваме страната, господин Борисов “, разяснява Нинова.

Според нея точно министър председателят носи лична отговорност за бъдещето на тази договорка.

„ Ще се противопоставим на този най-ярък образец на паралелна страна “, съобщи водачът на левицата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР