Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член

...
Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член
Коментари Харесай

Христо Проданов: Корнелия Нинова не се притеснява да бъде разпитана

Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила не се тормози от това да бъде разпитана.

Това разяснява в студиото на „ Офанзива “ по Канал 3 депутатът от Българска социалистическа партия Христо Проданов.

Изказването му е във връзка настояването на опозицията прокуратурата да разпита премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила.

„ Ако има интерес може да се състои такова разпитване, не е ужасно “, съобщи депутатът.

По думите му мутрите, влезнали в политиката, за жалост в последните 10 години в България са станали доста.

Относно предлагането на ГЕРБ за смяна в Конституцията в частта с приватизациите депутатът на Българска социалистическа партия изрази песимизъм.

„ Ако те в действителност имаха действително предпочитание да проверяват покупко-продажбите за приватизацията, за какво не го направиха преди “, попита Проданов.

Депутатът добави, че опозицията е сигурна, че в този момент няма да излезе безусловно нищо.

Проданов разяснява още, че приветства дейностите на вицепремиера Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила, само че не изцяло. Той даде образец с акциите му в туризма, които не поддържа.

По мотив вота на съмнение, депутатът посочи, че вторият кръг от договаряния с Движение за права и свободи ще се състоят скоро.

„ Ние считаме, че ГЕРБ би трябвало да бъдат демонтирани от властта “, уточни той.

Проданов добави, че Българска социалистическа партия желае избор на съмнение, с цел да смъкна държавното управление. А Движение за права и свободи от своя страна желае да влезе във властта на мястото на Обединените патриоти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР