Корнелия Нинова има какво още даде като лидер на БСП.

...
Корнелия Нинова има какво още даде като лидер на БСП.
Коментари Харесай

Симов: БСП за пореден път се отдава на любимия си спор – вътрешнопартийни кипящи страсти

Корнелия Нинова има какво още даде като водач на Българска социалистическа партия. Такова мнение изрази в студиото на „ Твоят ден ” Александър Симов от Българска социалистическа партия. Според него промени в управлението на партията са нужни, само че това не значи, че за всички проблеми е виновна единствено Нинова.

„ Тази фиксация в нейния облик докара до това, че огромни групи от партията в действителност не работиха по никакъв метод за акцията и за положителния резултат на изборите. Вървим евентуално към нови избори и Българска социалистическа партия за следващ път се отдава на обичания си спор – на вътрешнопартийни кипящи пристрастености ”, изясни той.
Относно новината, че той няма да бъде народен представител в 48-ия парламент, Симов сподели следното:

„ Българска социалистическа партия заслужаваше да има своя представител от Перник, където бях претендент. Най-много ме боли от това, че единствено 200 гласа не ми стигнаха да взема този мандат ”.

Относно резултата на партията на изборите, Симов съобщи: „ Лошо е, че не подвигаме резултата, само че е реалност, че излизаме от едно доста комплицирано ръководство ”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР