Корнелия Нинова еднолично и съвсем умишлено решила да изпрати в

...
Корнелия Нинова еднолично и съвсем умишлено решила да изпрати в
Коментари Харесай

Интрига в Lupa.bg: Корнелия нарочно прати баджанака при Румен Радев

Корнелия Нинова еднолично и напълно съзнателно решила да изпрати в президентството „ баджанака” Георги Свиленски да получи третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление, разкри пред Lupa.bg източник от „ Позитано” 20.

Целта на Корнелия била да отмъсти на Румен Радев за контрата, която играе на Българска социалистическа партия, като го накара да даде досието с мандата на ръководителя на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Свиленски - първия брачен партньор на Първата дама. От връзката си двамата имат наследник – Страхил Свиленски.



Георги Свиленски омота ръцете от терзание под насмешливия взор на президента

Дали е постигнала задачата си е много подозрително, разяснява аленият осведомител на Lupa.bg. „ Вижте видеото от даването на мандата, Жоро беше стъписан от срещата с Румен Радев, обърка ръцете, трябваше му трета за досието, само че се подчини на Корнелия и отиде да се излага”, разяснява източникът ни.

В обществените мрежи към този момент потегли и лафче по мотива – „ Първият брачен партньор на Президеншата е получил мандата от втория съпруг”.



След конфузната среща сред някогашен и сегашен брачен партньор на Десислава Радева левицата има седем дни да предложат претендент за министър председател или да върнат мандата като несбъднат.

„ Българска социалистическа партия съумя да резервира положителния звук в една комплицирана обстановка. Показахте, че можете да търсите консенсус”, съобщи с непукистки звук президентът при връчването на папщката. „ Ще поставим всички старания да съставим постоянен кабинет, който да работи за спокойствието, сигурността и дълголетието на българския народ”, отговори на собствен ред сконфузеният Георги Свиленски.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР