Корнелия Нинова да не търси медийни изяви на мой гръб

...
Корнелия Нинова да не търси медийни изяви на мой гръб
Коментари Харесай

Жега в парламента! Караянчева скочи на Нинова, а Деси Атанасова излезе с екзотична оферта за нов шефски пост към лидерката на БСП!

Корнелия Нинова да не търси медийни изяви на мой тил или на институцията, която съставлявам. Това сподели ръководителят на Народно събрание Цвета Караянчева.

Повод за думите й бе  казаното от Корнелия Нинова, че в случай че е зависило от нея, е нямало да подпише командировъчни  на  депутати за ловното ревю Залцбург , предаде Фокус. 

„ Искам да прикани госпожа Нинова да не търси медийна изява на мой тил или на гърба на институцията, която аз съставлявам ", съобщи Караянчева. 

Тя прикани още Нинова да не търси аргументите в нея. 

„ Без да мине през управлението на парламентарните групи няма по какъв начин да подпиша документ за пътешестване на депутати “, сподели Караянчева.
 
Тя посочи, че най-вероятно някой от заместник-председателите или секретаря на групата от Българска социалистическа партия се е разписал. Тя отхвърли да назове кой тъкмо се е подписал и прикани този въпрос да бъде заложен на Корнелия Нинова.
 
„ Когато получим покана от някое министерство или страна за пътешестване в чужбина, аз резюлирам това до протокола. Протоколът изпраща писмото до съответната отраслова комисия или до съответната парламентарна група. Когато имаме подписите на ръководителите на парламентарните групи, едвам тогава аз подписвам заповедта за командироване. Няма по какъв начин това да стане без аз да имам глобата на ръководителите на парламентарните групи “, съобщи Караянчева.
 
Председателят на Народно събрание   посочи, че някой от управлението на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ се е разписал. „ Нека тя да каже кой се е подписал ", добави Караянчева.
 
Тя обърна внимание, че Нинова не може да си управлява народните представители.

„ Решенията на Българска социалистическа партия не кореспондират с действителния политически живот “. Това съобщи пред Канал 3 депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова във връзка протеста в Народното събрание на Българската социалистическа партия.
 
„ Българска социалистическа партия са в странна позиция. Искаха преразглеждане на измененията в Изборния кодекс. Когато ги преглеждаме, тях ги няма. Разбрах, че множеството от тях са на ловно-рибарски изложби “, добави тя.
 
„ През последните дни имам една екзотична концепция - госпожа Нинова да оглави ЦИК, с цел да подсигурява честността на изборния развой “, предложи Десислава Атанасова.
 
„ Поведението на Българска социалистическа партия не е правилно по отношение на българския поданик “, сподели още представителят ГЕРБ.
 
„ Българска социалистическа партия не са тук. Ще разгледаме предлагането им за заледяване на заплатите. Все още чакам Нинова да си покаже фиша за заплатата “, заключи Атанасова.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР