Корнелия Нинова прави всичко възможно парламентарната стабилност да е химера.

...
Корнелия Нинова прави всичко възможно парламентарната стабилност да е химера.
Коментари Харесай

Веселинов: Нинова прави всичко възможно парламентарната стабилност да е химера

Корнелия Нинова прави всичко допустимо парламентарната непоклатимост да е фантазия. Имаме частична поддръжка на президентсткото несъгласие. Няма да създадем компромис с ползите на хората. Това съобщи депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.

"Не слагаме завършек на "Обединени патриоти ". Продължаваме усилената работа, с цел да се резервира обединението. След следващия несполучлив опит да съберем обединението за общо явяване на евроизборите, то най-логичното решение беше всички да участваме поотделно. Евроизборите са извънредно значими ", сподели още той.

"Петър Москов не е бил предмет на диалог за евролистата. Името му не е било обсъждано ", добави депутатът от Вътрешна македонска революционна организация.

"Продължаваме да бъдем с протегната ръка към останалите членове на обединението. Те са наши сътрудници, дано да запазим положителните си връзки. Между дребната коалиция има написано общо присъединяване в парламентарните избори. Никой сътрудник не се е отказал от тях ", приключи Искрен Веселинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР