Корицата на едно най-известните светски списания у нас разгневи певицата

...
Корицата на едно най-известните светски списания у нас разгневи певицата
Коментари Харесай

Кичка не иска да е до Азис

Корицата на едно най-известните всемирски списания у нас разгневи певицата Кичка Бодурова:

„ Най- след това да сложат портрета ми до Азис! Сбъдната фантазия - нека съм заслужила!”, иронизира на страницата си във Facebook певицата.

Под написаното от нея заваляха още рецензии от фенове, които не могат да си показват, че фотографията на фолкпевец може да е по-голяма и централна от тази на тяхната фаворитка:

„ Ужас по какъв начин може такова нещо! Нашата Кралица да е на една дребна фотография до Азис!”, написа фенка на изпълнителката.



Иначе в изявлението за списанието, разрешило си да постави Азис на корицата вместо Бодурова, бургазлийката споделя, че не поддържа никакви връзки с Катя и Здравко от дует „ Ритон”. Припомняме, че тримата постоянно се караха в къщата на ВИП Брадър, като главния мотив бе дали Кичка е пяла в прочут хотел в Лас Вегас.

Изпълнителката твърди още, че няма по какъв начин колежката й Тони Димитрова да й бъде другарка поради различията към състезанието „ Бургас и морето” преди години. Бодерова опровергава и плъзналите клюки, че единствената й щерка е на път да се омъжи.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР