Корифеят в кухнята Шеф Петров е в паника, че у

...
Корифеят в кухнята Шеф Петров е в паника, че у
Коментари Харесай

Шеф Петров Хвърли Тоталната Бомба! Разкри Чудовищна Далавера, Която Засяга Всички Българи

Корифеят в кухнята Шеф Петров е в суматоха, че у нас всички се тъпчем с рисково кисело мляко – разкрива „ България през днешния ден “. Според професионалния готвач вместо естествените съставки в млечнокиселия артикул, прочул ни в целия свят, има редица нездравословни набухватели – отбелязва изданието.

Наскоро Шеф Петров показва по какъв начин при разбиването на 300 грама мляко се получават 500. Според мастъра това се дължало на набухватели, които можели да бъдат извънредно нездравословни за здравето ни.

„ Допускам, че някои производители поставят в киселото мляко желатин, нишесте и доста рядко соев лецитин. Ако всички е следено и се прави по строги правила и стандарт, това не е рисково за здравето “ – отвърна пред изданието проф. Донка Байкова, водещ експерт по хранене и диетика.

Специалистите декларират, че използването на соев лецитин води до формиране на пяна при безредие на млякото. Целта е да се сгъсти продуктът, защото той се разреждал преди този момент с вода. Именно това демонстрираше и Шеф Петров. Експертите считат, че с тази добавка млякото продължава да се уголемява и в организма на индивида и това може да аргументи проблеми. Проф. Байкова твърди, че в случай че е натурален, лецитинът не е рисков. Ако е в по-големи количества от нормата, може да провокира стомашно-чревни разстройства и проблеми на хора с камъни в бъбреците – разяснява изданието.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР