Коренно различна теза от повдигнатото му обвинение разви в съдебната

...
Коренно различна теза от повдигнатото му обвинение разви в съдебната
Коментари Харесай

Ново 20! Боби Дебелия: Прокуратурата лъже! Не съм я убил, аз ѝ спасих живота

Коренно друга теза от повдигнатото му обвиняване разви в правосъдната зала 55-годишният Борислав Стоянов, който беше задържан след гибелта на сестра му Десислава. Според окръжния прокурор Андрей Червеняков направената аутопсия на дамата изрично посочила, че повода за гибелта й са удари с тъп предмет, пестник или ритник, довели до раздран черен дроб и злобен мехур, написа " Флагман ".

Разследващите открили, че след скандал той нанесъл няколко удара в корема на сестра си, макар че бил наясно за тежкото й здравословно положение - цироза на черния дроб поради несъразмерна приложимост на алкохол. Боби Хлебаря към този момент има една присъда за отнемане, само че все още се води оправдан. Прокурор Червеняков обаче добави, че обвиненият има няколко престъпни прояви.

Държавният обвинител добави още, че Хлебаря не споделил пред медицинския екип и служителите на реда в Созопол каква е повода за тежкото положение на сестра му, а едвам след нейната гибел осъществената аутопсия посочила, че тя била бита. При разпита в Районното самият Борислав подписал признания, че е удрял Десислава. Той обаче се отхвърли от тях непосредствено в правосъдната зала, откакто наблюдаваше с ехидна усмивка пледоарията на държавния обвинител.

" Твърденията на прокурора, че съм работил по нечовечен метод е цялостна неистина! Разменихме си остри реплики, карахме се, само че не е имало удари. Аз я отблъснах и я върнах горе. Заради положението си и несъразмерна приложимост на алкохол тя постоянно ставаше нападателна. Преди няколко години персонално аз й спасих живота, откарах я в болница след рухване поради тежко пиене. Лично аз извиках доктор няколко пъти, само че не по отношение на това, че съм я удрял. Тя има раничка по хранопровода и язва, тъй като страда от алкохолизъм от 16-годишна. Още преди 20 години в София едвам я избавиха след диагноза " некроза на черния дроб ". Господ й върна този живот. Криминалистите блъскаха жена ми и я накараха да свидетелства, че е видяла по какъв начин я блъскам. Прокурорът посочи за какво не съм споделил на лекарите за случката. Ами, по какъв начин да посоча нещо, което не съм направил. Сестра ми е човек, който постоянно е бил до мен в най-тежките ми моменти, постоянно сме били дружно. Извиках я в Созопол поради детето, надявах се, че тези дребни ръчички ще я откажат от алкохола. Не съм  я викал нито да я удрям, нито да я убия " , изясни Боби Хлебаря и изиска от съда да бъде пуснат на независимост, с цел да продължи да се грижи за фамилията си дребното им дете.

Неговият юрист уточни, че предвид на тежкото здравословно положение на умряла, черният дроб и жлъчката са могли да се разпилян всеки един миг. Защитникът означи, че в стаята на Десислава са открити счупени чинии, бутилки и тв приемник. Но те били потрошени, откакто към този момент Борислав бил спретнат в ареста. Адвокат Проданов посочи, че на въпросния 17-ти юни самият Борислав три пъти е викал доктор, само че Десислава изрично е отказвала да бъде закарана в болница. Юристът изреди цялостен азбучник от заболявания на своя клиент, в това число хипертония, онкологично заболяване и непрекъснат кръвоизлив в корема, само че не показа никакви доказателства за тежкото положение на едрия мъж.

Бургаският областен съд остави Борислав Стоянов зад решетките. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР