Коремните мазнини изглеждат като най-трудното нещо за премахване, когато отслабвате.Много

...
Коремните мазнини изглеждат като най-трудното нещо за премахване, когато отслабвате.Много
Коментари Харесай

Тази 10-минутна гимнастика изгаря повече коремни мазнини, отколкото 30 минути бягане

Коремните мазнини наподобяват като най-трудното нещо за унищожаване, когато отслабвате.

Много хора, изключително дамите се опасяват от построяването на мускулите, тъй като се тормозят, че когато вършат извършения за създаване на мускулите ще се трансфорат в мечка. В реалност, посредством построяването на мускулите може фактически да се отслабне, по-специално в региона на стомаха.

 

Ако всичко, което вършиме е кардио извършения няма да изваете и оформите тялото си  както желаете.
 

Ето три разнообразни извършения, които ще ви оказват помощ да изгорите мазнините на корема и в това време ще се приближите една стъпка по-близо до приемане на тялото, което постоянно сте желали.

 

Коремни преси



Коремната преса е пра-дядото на всички извършения за коремните мускули.

За да започнете, легнете по тил със свити в коленете крайници. За в допълнение предизвикателство свалете колене си странично един против различен (както е показано на фотографията по-горе).

 

Повдигнете горната половина на торса си по-високо, на разстояние от земята, колкото е допустимо. Задръжте тази позиция за една секунда. Упражнението се прави тъкмо за три секунди, за една секунда се изправяте, една секунда задържате торса горе и по-късно връщате тялото на земята за една секунда. Трябва да извършите минимум 10 повторения на серия.

 

Положението на ръцете в това упражнение не е значимо, значителното е да чувствате напрежение в корема. Можете сложите ръцете до тялото или пред гърдите или зад врата си за в допълнение предизвикателство.

 

Дъската



Това упражнение е най-уникалното заради обстоятелството, че е изометрично упражнение, което всъщност значи упражнение, в което не се движите и не вършиме повторения. Няколко изследвания са открили, че изометричните извършения са ефикасни в построяването на мускулите, както и изгарянето на мазнини, тъй като при тях се покачва температурата в мускулната тъкан.

 

Започнете  легнали по стомах, с лактите си на земята. Стегнете корема и повдигнете тялото си от земята. Единствените елементи на тялото, които би трябвало да се допират земята са пръстите на краката и лактите.

Опитайте се да задържите тялото си в това състояние в продължение на 20-30 секунди, увеличавайте времето си, колкото е допустимо.

 

Ножици



Това е едно от най-сложните извършения, само че е една чудесна композиция от кардио упражнение и упражнение за създаване на мускулите.

 

Легнете по тил с ръце на врата си. Стегнете корема си, свийте лявото коляно нагоре, тъй че да се допре до десния ви лакът и противоположното левият лакът към дясното коляно. Краката ви би трябвало да са все едно карате колело.

 

Редувате и двата крайници за две три секунди. Изпълнете 10-15 повторения.

 

Правете всички извършения поредно. Трябва да ви отнеме общо към 90 секунди, като всяко упражнение е по 30 секунди. Почивайте в продължение на 30 секунди сред другите извършения и повторете този цикъл минимум пет или шест пъти или до момента в който към този момент не можете да вършиме вярно упражненията.

 

Не се обезкуражавайте, в случай че ви трябват по-дълги почивки след първия цикъл.

Тази серия от извършения може да отнеме минимум 10 минути. Може да наподобява като къс интервал от време за забележими усъвършенствания, само че е с по-висока активност и доста проучвания са потвърдили, че са по-ефективни при изгаряне на мазнини, в сравнение с дългите, формирани от тежки физически натоварвания.

 

 

lekuvai.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР