Коравосърдечният Слави Трифонов се пречупи и направи нещо много трогателно

...
Коравосърдечният Слави Трифонов се пречупи и направи нещо много трогателно
Коментари Харесай

Слави Трифонов се пречупи заради Краси Радков

Коравосърдечният Слави Трифонов се пречупи и направи нещо доста прочувствено за подчинения си Краси Радков. На 24 април известният артист навърши 48 години, а най-щастлив го направил Дългия с трогателния си привет. 

Слави е прочут с забележимата си безчувственост и постоянно неглижира даже персоналните празници на своя екип. Те са му привикнали и към този момент не му се сърдят. Но когато се пречупи и прояви жест на съпричастност, това ги изумява и по-късно дълго време му натякват, че въпреки всичко не е толкоз неприятен, какъвто желае да наподобява пред хората.

Известният шоумен за първи път употребява трибуната на персоналната си фейсбук страница, с цел да честити рождения ден на някого от екипа си. " Краси, животът е наслада и горест - ти си нашата наслада! Да си жив и здрав, цветущ рожден ден ", написа той.

Явно слуховете, че Радков е любим на шоумена ще се окажат правилни, защото с тази респект не бяха удостоени нито Годжи, нито Иво Сиромахов, нито Евгени Димитров-Маестрото или някой от останалите членове на " Шоуто на Слави ". Твърде евентуално е този симптом на почитание към артиста да не се одобри изключително задушевно от подценени до момента подчинени на Трифонов, само че очевидно той няма терзания от този факт. 

Хора от кухнята пък са на мнение, че Слави се опасява от вероятно овакантяване на артиста, за каквото се заприказва неотдавна. Затова той се опитвал да го задържи и имал по-специално отношение към него. Все още не могъл да си елементарни, че оставил Виктор Калев да си тръгне и с това загуби цялото шоу.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР