Коранавирусът достигна до Русия и Канада. Руските медии разпространиха информацията,

...
Коранавирусът достигна до Русия и Канада. Руските медии разпространиха информацията,
Коментари Харесай

Смъртоносният коронавирус достигна Русия и Канада

Коранавирусът доближи до Русия и Канада.

Руските медии разпространиха информацията, че смъртоносния ковид е достигнал територията на Русия. Според информацията 7 души са приети в болница в Москва.

Те имат признаците на болестта. Намирали са се в хотел в северната част на съветската столица.

По предварителни данни са китайски жители.

В Торонто, Канада беше регистриран първият хипотетичен случай на новия ковид, съобщи Франс прес, цитирайки управляващите на провинция Онтарио. Пациентът е мъж на към 50 години, които е посетил китайския град Ухан, където през декември предходната година се появи новият вирус. Той е дошъл в канада на 22 януари и на идващия ден е бил признат в болница Сънибрук в Торонто. Пациентът е подложен под карантина, в лаборатория в Уинипег са изпратени проби, които би трябвало да потвърдят дали става дума за китайския вирус.

Смъртоносният ковид към този момент е в Европа и Австралия!

NOVINI.BG напомня, че през вчерашния ден коронавирусът доближи до територията на Европа. Във Франция бяха доказани три случая на болни. Френският министър на опазването на здравето Анес Бюзен съобщи, че двама от болните имат роднинска връзка, а третият е мъж, който наскоро се е върнал във Франция от Китай, преминавайки през Нидерландия. Той е от китайски генезис и е бил в Ухан по работа. Живее в Жиронд във Франция.

Австралия също заяви за първи доказан случай на вируса.

Вирусолог с прогноза какво ще се случи със смъртоносния ковид

Досега отвън континентален Китай случаи на болест има в Южна Корея (2 случая), в Съединени американски щати (2 случая), в Япония (2 случая), в Непал (1 случай), Сингапур (1 случай), Тайван (1 случай), Тайланд (4 случая), Виетнам (2 случая), Хонконг (2 случая), Макао (2 случая), напомня Франс прес. В множеството случаи става дума за китайци от Ухан или за локални поданици, които са се завърнали от пътешестване в Ухан - китайския град, откъдето потегли болестта.

Китай взе фрапантни ограничения за битка с новия ковид, който към този момент лиши живота на 54 души по последни данни, напомня Агенция Франс Прес. В провинция Хубей са доказани 323 нови случая на заразяване. С това броят на инфектираните в цялостен Китай доближи 1610 по данни на централните управляващи.

Британското външно министерство поучава жителите на страната да не посещават китайската провинция Хубей. "Ако се намирате в този регион и можете да го напуснете, направете го ", поучават английските управляващи, представени от Ройтерс.

Вижте какви нови ограничения взимат в Китай за справяне с рисковия вирус
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР