Корабите на Черноморския флот на Русия отблъскват атака с дронове

...
Корабите на Черноморския флот на Русия отблъскват атака с дронове
Коментари Харесай

Пристанището в Севастопол е атакувано с дронове

Корабите на Черноморския флот на Русия отблъскват офанзива с дронове във водите на Севастополския залив , твърди губернаторът на анексирания Севастопол Михаил Развозжаев, представен от Руската работа на Би Би Си.

" Няма ударени обекти в града. Запазваме успокоение. Ситуацията е под надзор ", написа той в канала си в " Телеграм ".

Според ТАСС с позоваване на собствен сътрудник към 04:20 часа е чута мощна детонация, " след което се чуха още няколко гърмежа ".

Заливът на Севастопол е краткотрайно блокиран , фериботите и лодките не се движат, оповестиха управляващите на града в канала си в " Телеграм ".

За връзка със северната част на Севастопол се употребяват рейсове, излиза наяве от известието.

Украинската страна към момента не е коментирала тези известия, Би Би Си не може навреме да го ревизира. По-рано представители на анексирания Крим неведнъж съобщаваха за офанзиви с дронове.

Припомняме, че в Севастопол е основан Черноморския флот на Русия, а в града се намира неговото командване. Град Севастопол като обособена административна единица бе анексиран от Русия през 2014 година дружно с целия кримски полуостров. 

Севастопол беше база на съветския Черноморски флот и до момента в който полуостровът беше украински според особено съглашение сред Украйна и Руската федерация.

Топлоелектрическа централа на анексирания от Русия Крим. За това оповестиха проруските управляващи на полуострова, представени от " Франс прес ".

През август Русия претърпя, което акцентира неговата накърнимост.
 Зеленски уверен, че Украйна си връща Крим
Зеленски уверен, че Украйна си връща Крим

Ние ще върнем тази част от страната ни освен в общоукраинското, само че и в общоевропейското пространство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР