Корабът „Царевна“ ще бъде национализиран от проруските сепаратисти в Донецк,

...
Корабът „Царевна“ ще бъде национализиран от проруските сепаратисти в Донецк,
Коментари Харесай

Капитан далечно плаване: Корабът Царевна ще бъде национализиран, ще му бъде сменен флагът

" Корабът „ Царевна “ ще бъде национализиран от проруските сепаратисти в Донецк ", по думите на капитан далечно корабоплаване Христо Папукчиев, казани по Нова нюз.

" Корабът не е български, той плава под малтийски байрак. Собственикът, който ръководи компанията е италианец. Съдбата на кораба е предрешена няколко дни след изявлението на Мария Захарова, която сподели, че корабът би трябвало да отплава по най-бързия метод. Няколко дни по-късно, обаче този регион беше разгласен за част от Руската федерация ", добави Папукчиев.

" Корабът се приготвя за отплаване, представител на донецките управляващи споделя, че корабът остава там където се намира и в случай че желаят да им се заплати. Цената на кораба е 8 млн. $, цената на товара е към 12 млн. $. Започват договаряния, търси се помощ от регионалният шеф на италианската област Лигурия ", сподели капитанът.

„ Сега се споделя, че корабът ще бъде национализиран, ще му бъде заменен флагът и името. Това е нарушение на морското право. Това е брутално отношение към материална полезност “, уверен е кап. Папукчиев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР