Корабът сами си го клатим. Демокрацията не е хаос, а

...
Корабът сами си го клатим. Демокрацията не е хаос, а
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Кораба сами си го клатим

Корабът сами си го клатим. Демокрацията не е безпорядък, а строга организация от закони. Научихме се за всичко да викаме " Оставка ". Това сподели някогашният министър на културата Вежди Рашидов в ефира на бТВ.

„ Всички се знаем, а пък се вършим, че не се познаваме. Вместо ситуацията да става по-лошо, то става безнадеждно. Не е належащо да се истеризира ситуацията. По-скоро дано се види с какво можем да бъдем потребни на хората “, сподели той.

„ Пак ще повторя едно нещо: И тримата министри, които подадоха оставки, са почтени, положителни експерти и качествени хора. В последна сметка министър председателят е този, който има свещеното право да си направи тима, с който той желае да работи. Както аз като министър си върших екипа, с който да нося отговорности и да работя. Така е решил министър председателят и по този начин е направил ", разяснява Рашидов.

„ В България като вдигнат малко цената на бензина не си оставят колата. Откакто съм се родил постоянно есента се приказва за тежка зима.

„ Отдавна в България няма съпротива. Една визия би трябвало да я има на хартия, с цел да се знае какво оферират. А те вършат фотоси наляво и надясно и като кихне някой незабавно да се вика оставка. Българска социалистическа партия не са съпротива, те се държат неприятно. Движение за права и свободи са по-разумни и владеят повече политическата обстановка. Те са умерена съпротива. Ахмед Доган си работи и то добре. Той е настоящ политик от Сараите. Той е адмирал “, съобщи Рашидов

„ ГЕРБ сега няма опция и за благополучие парламентарната група е монолитна “, сподели още той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР