Корабът на Web Читалище акостира на българска земя през пристанището

...
Корабът на Web Читалище акостира на българска земя през пристанището
Коментари Харесай

Корабът на Web Читалище акостира в Русе

Корабът на Web Читалище дебаркира на българска земя през пристанището на Русе

Той предлага на децата с положително притежаване на български език да упражнят умеенето си за слушане и да научат повече за най-красивата река в Европа, на чийто бряг са ситуирани Видин, Лом, Козлодуй, Никопол, Свищов, Русе и Силистра.

Упражнението може да бъде открито

Тестът е предопределен за младежи на възраст 13-18 години с високо равнище на притежаване на български език. В него са включени 10 въпроса.

Web Читалище е план за творчество и учене, където децата имат опция да се потопят в българския метод на живот. Той дава опция по занимателен и неофициален метод те да учат български език, написа Българска телеграфна агенция.

По плана работят три наши сънароднички: Михаела Москова – лекар по българска лингвистика и специалист към ДЕО–ИЧС на СУ “Св. Климент Охридски”, Лилия Халембакова – преподавател по френски и български език като непознат с ползи в региона на методиката на чуждоезиковото образование и Марианна Георгиева – докторант по модерна българска литература към СУ„ Св. Климент Охридски”, изучавала и право, креативно писане, артистични психосоциални практики и психодрама, а към сегашния миг – психоанализа и групова разбора към Българското общество по групова разбора и групови процеси (БОГАГП) и Университета „ Зигмунд Фройд “, Виена.

“Ние в Web Читалище желаеме да осигурим на българските деца по целия свят креативна среда, в която да се допрян до актуалната българска просвета и до благосъстоянието на българския език, тъй като имаме вяра, че България не е място на географската карта, а е място в сърцето и ума”, споделят те в уеб страницата си webchitalishte.com.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР