Копромоутърът на Тайсън Фюри, Франк Уорън, заяви, че обединителният двубой

...
Копромоутърът на Тайсън Фюри, Франк Уорън, заяви, че обединителният двубой
Коментари Харесай

Обединителният двубой Джошуа – Фюри ще бъде отложен за догодина

Копромоутърът на Тайсън Фюри, Франк Уорън, съобщи, че обединителният дуел сред Фюри и първенеца на WBA, WBO, IBF и IBO, Антъни Джошуа, по всяка възможност ще бъде отсрочен за февруари 2021 година.

Промоутърите на двамата боксьори се надяваха, че ще могат да провеждат срещата през декември, само че поради пандемията от ковид провеждането му тази година е сложено под сериозен въпрос.

Фюри трябваше да се изправи против Дионтей Уайлдър за трети път на 18 юли в Лас Вегас, само че и тази борба бе изместена за есента.

"Това ще отсрочи борбата с Джошуа за някое време през февруари " сподели Уорън.

"Затвориха Вегас, а Атлетическата Комисия на щата Невада забрани провеждането на боксовия събития. Искаме да промотираме мача с Уайлдър уместно, а това ще отнеме време и евентуално ще се проточи до есента. Проблемът е и в подготвителните лагери, в случай че не съумеят да се приготвят уместно и не могат да си обезпечат услугите на спаринг сътрудници от целия свят. "

"Освен това, добре е да има точна дата, с цел да бъдат изцяло съсредоточени. Те желаят да бъдат в най-хубавата си форма в деня на борбата, по тази причина се нуждаят от дата, а момента не можем да им посочим такава. Това е удар върху нашите упоритости, защото бихме желали да проведем третата борба през лятото, само че каквото-такова. Цялатата страна е на едно и също състояние, всичко е в застой ", призна Уорън.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР