Копривщица. Политиката с женско лице дава толерантност, търпение и внимание

...
Копривщица. Политиката с женско лице дава толерантност, търпение и внимание
Коментари Харесай

Ирена Соколова пред Жени ГЕРБ-София област: Политиката с женско лице дава толерантност, търпение и внимание към нуждите на всеки

Копривщица. Политиката с женско лице дава приемливост, самообладание и внимание към потребностите на всеки, само че изрично изисква удовлетворяващ краен резултат. Заложените в политическата стратегия на ГЕРБ задължения към този момент са част от изпълненото, само че с подобряването на средата нарастват и условията и потребностите. Това съобщи ръководителят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова по време на районен конгрес на ЖГЕРБ-София област, който се организира в гр. Копривщица, оповестиха от пресцентъра на партията . „ С тематиката на днешния районен конгрес “Национални политики – районни решения: Социален прочит на настоящата политическа конюнктура ” отваряме пространството за разбор на действителните провокации, избор на цели, зараждащи проблеми и решения в актуалната политическа реалност в страната ни “, изясни Ирена Соколова.
“Политическата ни интензивност като дами е съзнателен избор и задачата е да придадем качество и подредим житейската ни среда с целите и държанията във всички браншове на развиване, такива, каквито изисква съвременността “, сподели още ръководителят на ЖГЕРБ. „ През 2009 година минималната заплата беше 240 лева, а междинната - 609 лева През 2019 година минималната заплата ще доближи 560 лева, а междинната ще надвиши 1200 лева Минималната пенсия 2009 година беше 124 лева, а от 1 юли следващата година всички пенсии ще бъдат преизчислени и минималната ще стигне 220 лева Брутният вътрешен артикул по време на ръководството на Тройната коалиция беше едвам 66,3 милиарда лева, а през 2019 година ще стигне 116,4 милиарда “, осведоми Соколова и прикани всички присъстващи да продължат дейната си работа в полза на жителите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР