Копие на отпечатъците от ръцете на Коби Брайънт пред прочутия

...
Копие на отпечатъците от ръцете на Коби Брайънт пред прочутия
Коментари Харесай

Копие на отпечатъците от ръцете на Коби Брайънт ще бъде предложено на търг

Копие на отпечатъците от ръцете на Коби Брайънт пред фамозния Китайски спектакъл в Холивуд ще бъде препоръчано на търг през април дружно с други такъми на именития баскетболист, умрял в злополука с хеликоптер през януари, съобщи Ройтерс.

Тестовите отпечатъци са направени през 2011 година, когато Брайънт става първият състезател, циментирал мястото си пред театъра на бул. " Холивуд " паралелно с най-големите звезди на филмовата промишленост, оповестяват от тръжна къща " Джулиънс окшънс ". Предварителната им оценка е сред 4000 и 6000 $.

Kobe Bryant handprints among Beverly Hills auction items https://t.co/s4EPBgefof
— ABS-CBN News Channel (@ANCALERTS) 28 февруари 2020 година Коби Брайънт почина на 41-годишна възраст в злополука с хеликоптер на 26 януари дружно с 13-годишната си щерка Джиана и още седем души. След кончината на баскетболиста търсенето на негови такъми внезапно се увеличи. Артикулите, които " Джулиънс окшънс " ще предложи за обмен в границите на годишния си търг " Спортни митове ", са предоставени от колекционер от Кентъки. Подготовката за аукциона стартира още преди гибелта на баскетболната звезда.

" Подобно на Мерилин Монро и Майкъл Джексън, Коби Брайънт постоянно ще бъде помнен от почитателите ", споделя изпълнителният шеф на " Джулиънс окшънс " Дарън Джулиън.

Топ продуктът, за който ще могат да наддават участниците в търга, е цялостен екип на Лос Анджелис Лейкърс с номер 8, носен от Брайънт по време на финалите в Националната баскетболна асоциация през 1999/2000 година. Оценката му е сред 10 000 и 20 000 $. Чифт маратонки " Адидас " с номер 8 на Кобе Брайънт се чака да бъде продаден за сума от порядъка на 4000 $.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР