Копейкин излъга своите избиратели, с парите им си купи къща,

...
Копейкин излъга своите избиратели, с парите им си купи къща,
Коментари Харесай

За 1юни: депутат от ПП аха да се сбие с Копейкин

" Копейкин излъга своите гласоподаватели, с парите им си купи къща, останалите ги обърна в евро и се имунизира. "

Тази имитация от парламентарната естрада, отправена към ръководителя на " Възраждане " Костадин Костадинов, взриви през днешния ден пленарната зала на Народното събрание и пред очите на гости деца, настанени на трибуните, депутатите едвам не се сбиха.

Репликата пристигна от народния представител от " Продължаваме промяната " Искрен Митев, който от сутринта " нервира " Костадинов, прочут с прякора Копейкин, като мотивът са репортажите за това по какъв начин си е купил първокласна къща с партийната дотация, за това, че е безжалостен съперник на еврото, който си държи парите в... евро, както и за това, че една огромна част от парламентарната му група се оказа... имунизирана. На фона на митингите на " Възраждане " против зеления документ.

Председателстващият съвещанието Кристиан Вигенин се опита да тушира репликата - не знаел за кого се приказва, само че към този момент бе късно. Митев бе хванал Костадинов за вратовръзката, като вторият отхвърли да отговори на тази физическа закана.

Наскачаха депутати и от двете парламентарни групи, а в този миг Вигенин разгласи отмора. И прикани народните представители да посетят изложбата на Майчин дом ", във връзка 1 юни, Деня на детето.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР