Копа Америка 2019 продължава с пълна пара, а груповата фаза

...
Копа Америка 2019 продължава с пълна пара, а груповата фаза
Коментари Харесай

Нова солидна порция футболни прогнози от групите на Копа Америка

Копа Америка 2019 продължава с цялостна пара, а груповата фаза се намира на подстъпите преди края ѝ. От третите мачове ще стане ясно кой ще продължи към елиминациите, както и кой ще стяга куфарите за у дома. Е, ние ще опитаме да предложим футболни прогнози за лятната конкуренция в Латинска Америка, която да ни спомогне да стегнем куфарите за някоя приятна дестинация през лятото.
21.06 - 02:00 часа: Уругвай - Япония
Уругвай посреща Япония във втори мач от група С на шампионата Копа Америка. „ Селесте ” са считани за огромния любимец в дуела, само че „ самураите ”, когато се изправят против Уругвай постоянно дават сериозен отпор. Япония загуби първия си мач против Чили с 0:4, само че азиатците изиграха мощен дуел, а резултатът не е старателен. Уругвай пък започва с победа 3:0 над Еквадор.
Двата тима са се срещали пет пъти, в които четири са си отбелязвали гол един на различен. Японците имаха огромни шансове да поразят чилийската врата преди няколко дни, само че нямаха късмет пред гола и записаха нулата в актива си.
Все отново се уповавам на статистиката сред двата отбора и имам вяра, че ще забележим голове и в двете порти.
Прогноза : Гол/гол – 2,35 коефициент

22.06 - 02:00 часа: Еквадор - Чили
В другия мач от група С Еквадор среща Чили в решителен мач за бъдещето на Еквадор. Загуба ще направи по този начин, че еквадорците съвсем на 100% няма да продължат напред, само че класата в състава на носителя на трофея е в действителност по-сериозна. Коефициентът от 1,80, препоръчан от буукмейкърите, ненапълно ме изненадва и единствено поради него си коства да се опитва победа за Чили.
В 12 от 14-те си мача на Копа Америка, когато двата тима са играли един против различен, Чили е взимал триумфа и не мисля, че на 22-и през нощта ще станем очевидци на нещо по-различно.
Прогноза : Победа за Чили – 1,80 коефициент.
22.06 - 22:00 часа Боливия – Венецуела
Боливия и Венецуела се изправят един против различен в финален мач за един от двата отбора, а може и за двата, в груповата фаза на Копа Америка 2019. Венецуелците записаха скъп хикс против домакина Бразилия, а равенството против Перу преди този момент направи по този начин, че тимът се намира на трето място с две точки. „ Зелените ” пък нямат нито една точка, откакто записаха две провали.
Въпреки това триумф за Венецуела ще прати хората на Рафаел Дудамел втори с пет точки, само че това зависи от обстоятелството Бразилия да победи Перу в другия мач. Въпреки това най-хубавият трети тим в групите ще продължи към елиминационната фаза, а даже да не приключи втори, то Венецуела сигурно ще продължи напред с този актив. Боливия в двата си мача до момента не сподели нищо солидно във футболно отношение и напълно закономерно ще напусне шампионата, по всяка възможност с проваляне.
Прогноза : Победа за Венецуела – 1,53 коефициент.

22.06 - 22:00 часа: Перу и Бразилия
Перу и Бразилия се изправят един против различен в финален мач за тимовете от груповата фаза на конкуренцията. Бразилците и перуанците са с по четири точки след една победа и едно тъждество, а домакинът „ селесао ” ясно проличава, че изпитва компликации със започването на мачовете. В първия двубой – против Боливия, Бразилия се прибра при нулево тъждество, след което последваха три гола, с цел да се донесе триумфа, а венецуелците тотално обезличиха нападението на селекцията на Тите.
Перу от своя страна мъчно позволява огромни шансове пред своята врата, а също по този начин обича да е по-експлозивен през второто полувреме. Именно това ми дава доводът, че двата тима ще съумеят да вкарат най-малко два гола през втората част. Коефициентът от 2,00 е повече от приемлив.
Прогноза : Над 1,5 гола през второто полувреме.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР