Конзолният порт на PlayerUnknown’s Battlegrounds се радва на приличен интерес,

...
Конзолният порт на PlayerUnknown’s Battlegrounds се радва на приличен интерес,
Коментари Харесай

PlayerUnknown’s Battlegrounds с 3 млн. продажби за Xbox One само за месец

Конзолният порт на PlayerUnknown’s Battlegrounds се радва на порядъчен интерес, излиза наяве от настоящите данни на PUBG Corp по отношение на продажбите на онлайн шутъра.

Както е традиция, Xbox One нямаше мощна игра в края на годината и принудени да се задоволят с трохите, геймърите посегнаха към районен съд сензацията PUBG. И развързаха цифровите си портфейли, закупувайки 3 милиона бройки от играта единствено за месец.

На цена от 30 $ , шутърът е по-евтин от общоприета нова игра, само че това е тъй като той към момента е в бета версия. Не единствено това, само че играта е цялостна с механически проблеми и бъгове, както и отблъскващ спад в фрагментите в секунда – проблем, който е изключително забележим на истинския Xbox One хардуер. Microsoft и PUBG Corp дават обещание, че ще продължат с ъпдейтите и към този момент пуснаха четири пача, откогато играта излезе на 12 декември. Сред новите обновления са спомагателна оптимизация и картата Miramar .

На собствен ред, районен съд версията на PUBG доближи 1.0 на 20 декември, след което напъните на разработчиците се насочиха най-много към Xbox One.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР