Конюнктурните договорки и конюнктурните интереси движат процесите. Факт е, че

...
Конюнктурните договорки и конюнктурните интереси движат процесите. Факт е, че
Коментари Харесай

Димитър Аврамов: Ако някой е бил брокер, кога си го открил?

" Конюнктурните сделки и конюнктурните ползи движат процесите. Факт е, че имаме държавно управление, което желае непременно да остане на власт, ще би трябвало да прави взаимни отстъпки и да си заплаща за това. Как ще си заплаща – политически или корупционно – следва да забележим. "

Новите парламентарни избори при тази формула на неустойчивост постоянно чукат на вратата, означи Димитър Аврамов, съгласно който в това няма нищо неприятно.

" Най-лошото, което може да се случи на това Народно заседание, е нов кабинет вид " Любен Беров " – изцяло безконтролно парламентарно болшинство, за което никой не е дал своя вот, което се конфигурира единствено и подменя концепцията на целия мандат и волята на гласоподавателите. Такъв вид е вероятен, не трябва да го изключваме. "

" Първите изявления на " Продължаваме Промяната " и премиера през вчерашния ден бяха на инат. Нещата замязяха на замяна на грозни реплики след бракоразвод. Въпросът не е за какво се разделят, а за какво са се събирали ", акцентира Аврамов.

"? Виждаме доста противен бракоразвод. Отговорността е и на двете страни. Политическа партия не реагират съответно, не реагират политически. "

Слави Трифонов и Има Такъв Народ не се държат като политически представители – те бъркат вота за тях с правото им да показват лични мисли, счита Димитър Аврамов.

" Когато представляваш някого, би трябвало да се държиш доста по-възпитано в политическия развой. Не може да се държиш като средновековен лорд в едно съвременно общество, в което процесите са извънредно комплицирани. "

Премиерът Кирил Петков не схваща политическия развой, безапелационен е политологът: " Той през вчерашния ден ни показа Бойко Рашков като някакъв Супермен, като човек, който е спуснат от Господ на земята, с цел да въдвори правдивост. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР