Конвоят на Кейт Мидълтън и принц Уилям беше замесен в

...
Конвоят на Кейт Мидълтън и принц Уилям беше замесен в
Коментари Харесай

Конвоят на Уилям и Кейт блъсна жена

Конвоят на Кейт Мидълтън и принц Уилям беше забъркан в злополука в понеделник. Един от служителите на реда, които охранявали кралското семейство, е блъснал 83-годишна жена. Случката е станала, когато те са пътували към Уиндзор.

Според вестник Телеграф дамата, на име Ирен Мейър, е била откарана в болничното заведение в Лондон и към този момент е в устойчиво положение.

Уилям и Кейт са се свързали със фамилията на потърпевшата, с цел да ѝ изпратят цветя, а от двореца Кенсингтън излязоха с публично известие по случая.

„ Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са доста загрижени и обезпокоени да чуят за случая, който се случи в понеделник. Кралското семейство изпратиха пожелания за бързо възобновяване на Ирен и фамилията ѝ и ще държат връзка с тях по време на целия развой на излекуване “, се споделя в изказването.

От полицията в Лондон оповестиха, че сега тече следствие по случая, а служителят на реда, който е блъснал дамата оказва цялостно подпомагане.

Това е вторият случай с автомобил около членове на кралското семейство. Преди пет месеца, принц Филип участваше в злополука до момента в който беше зад кормилото. За благополучие, и при двата случая няма съществено потърпевши жители.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР