Контузията в коляното на защитника на Челси Уесли Фофана не

...
Контузията в коляното на защитника на Челси Уесли Фофана не
Коментари Харесай

Контузията на Фофана се оказа по-лека

Контузията в коляното на бранителя на Челси Уесли Фофана не е толкоз тежка, колкото бяха първичните упования и французинът може да се завърне след няколко седмици, сподели мениджърът Греъм Потър.

Фофана, който дойде от Лестър Сити в договорка на стойност 75 милиона паунда в края на август, означи първия си гол за Челси при успеха с 3:0 против Милан в Шампионската лига в сряда, само че малко след попадението се контузи.

" Травмата в коляното на Уесли не е толкоз тежка, колкото си мислехме, тъй че е добре. Мисля, че ще минат няколко седмици, преди да се възвърне. Възможно е да се оправи за Световното състезание, зависи от рехабилитацията ", сподели Потър пред кореспонденти преди съботния домашен мач от Висшата лига против Уулвърхемптън.

Близо до завръщане е халфът Нголо Канте, който не е играл от средата на август заради проблем с подколянното сухожилие, само че Потър настоя, че не бърза да върне френския национал.

„ Канте към този момент тренира с тима. Не е подготвен за уикенда, само че е все по-близо до завръщане ", сподели той.

Челси е пети в таблицата с 13 точки, на седем пред 18-ия Уулвс, който уволни мениджъра Бруно Лаге предходната седмица.

Потър сподели, че разтърсванията в Уулвс няма да са в интерес на Челси и че срещата ще бъде сложна.

Гостуването на Уулвс също ще означи завръщането на някогашния нападател на Челси Диего Коста на Стамфорд Бридж, където той завоюва две трофеи и Купа на лигата по време на тригодишен интервал.

" Уважаваме доста него и кариерата му. Той е в Уулвс и ще пристигна и ще бъде подготвен за игра “, сподели Потър за 33-годишния Коста, който означи 59 гола за Челси.

„ Следях кариерата му отдалеко и изпитвам огромно почитание към него. Те имат доста положителни атакуващи играчи, тъй че би трябвало да сме подготвени “, сподели още Потър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР