Контузията на Пол Погба и опасността да не се възстанови

...
Контузията на Пол Погба и опасността да не се възстанови
Коментари Харесай

Братът на Погба изпълни заканата си - изнудва за 13 милиона

Контузията на Пол Погба и заплахата да не се възвърне в точния момент за Световното състезание към този момент не са единственият му проблем. В последните дни доста повече се шуми за фамилната драма към халфа на Ювентус. Той упрекна по-големия си брат Матиас, че е част от незаконна тайфа, която го изнудва за 13 млн. евро.

Последва мигновена реакция от Матиас, който заплаши, че ще направи редица разкрития за международния първенец. Според него, Пол Погба е платил на шаман с цел да направи черна магия на Килиан Мбапе. Братът на звездата държи да се чуе и неговата версия за абсурда. Тази нощ той разгласява в обществените мрежи видео, в което насочи нови нападки към своя родственик.

„ Здравейте всички, какво трескаво начало на седмицата!? Забелязвам, че доста хора и медии към този момент взеха решение, че думите на Пол са истина от последна инстанция, без даже да ревизират дали е по този начин, единствено тъй като той е звезда от международна големина и всеки, който няма същата кариера, би трябвало да млъкне. Не мога да направя нищо за човешката слепота. Затова се обръщам към тези, които в действителност желаят да ме схванат.

Бих желал незабавно да отбележа, че всички думи на Пол имат за цел единствено с цел да хвърлят нечистотия по името ми. Боря се за живота си и името на фамилията си и за това да се освободя от хватката на брат ми. Той от дълго време загуби визия за действителността поради парите и славата.

Единственият метод да оцелея е да разоблича лъжите и измамите му.Хората ме назовават изменник, без да знаят нищо. Ами в случай че огромният брат е бил заставен да приказва обществено, с цел да не загуби живота или свободата си поради дребния брат, който го желае мъртъв или в пандиза? Не е ли тогава дребният брат предателят?

Разказах за магьосничеството му, тъй като не е значимо дали то работи или не, дали вярваш в него или не. Важното е, че това е зло. Тези практики изискват да вършиме неприятни неща и да причинявате щета другиму. Въпросът е дали Пол не удостовери, че е употребявал помощта на шамани?

Той го призна пред следователите: „ Погба сподели на полицията, че към този момент е платил на шаман от своето обграждане, с цел да се защищити от травми “ И с цел да се предпазите от травми, би трябвало ли да плащате на този вълшебник милиони евро години наред? Особено откакто това няма резултат. И следователите, и данъчните управляващи могат елементарно да ревизират това в централната банка в Лондон.

В опит да дискредитира всеки, който знае дребните му секрети, Пол твърди, че парите, които е предложил на приятелите си, са изнудване. Но какво ще стане, в случай че се появят документи, които доказават, че става въпрос за непринуден превод? Не е същото като изнудване, нали?

Благодаря ви, че ме подкрепяте в това тестване. Имайте малко самообладание, идва разобличаването на лъжите! “, написа Матиас Погба.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР