Контузията на Мануел Нойер може да се окаже по-тежка от

...
Контузията на Мануел Нойер може да се окаже по-тежка от
Коментари Харесай

Контузията на Нойер по-тежка от очакваното?

Контузията на Мануел Нойер може да се окаже по-тежка от предстоящото, написа “Билд ”. Както е известно, вратарят на Байерн (Мюнхен) получи контузия по време на ски и ще отсъства най-малко до края на сезона.

Въпреки че формалната диагноза, обявена от клуба, е " строшаване на дясната подбедрица ", се носят клюки, че Нойер е получил открита фрактура на пищяла и фибулата. Ако това е правилно, то сигурно времето за възобновяване от травмата ще е по-дълго, написа немското издание.

Никой в Байерн не може да каже по кое време и в какво положение ще се завърне Нойер. Макар и в баварския клуб да не се споделят гласно, съществуват подозрения дали той още веднъж ще може да доближи предходното си равнище на показване. Ето за какво клубът обмисля да притегли вратар, който може да замести Нойер в дълготраен проект, а освен през този сезон.

Продължават спекулациите кой ще бъде притеглен за нов вратар до края на трансферния прозорец. Спряганите имена са тези на Ян Зомер, Александър Нюбел и Кевин Трап, като към тях се прибавиха и чудесно представилите се на Световното Доминик Ливакович и Ясин Буну. 

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР