Контузията на Кубрат Пулев ще му струва не само мястото

...
Контузията на Кубрат Пулев ще му струва не само мястото
Коментари Харесай

Заради контузията Пулев губи много пари и позицията на претендент


Контузията на Кубрат Пулев ще му коства освен мястото в дуела против международния първенец по версиите на IBF, WBO и WBA в професионалния бокс Антъни Джошуа, само че и неговата позиция като кандидат за купите, заяви промоутърът на английския първенец Еди Хърн в изявление за boxingnews24.com.

По-рано той разгласи в " Туитър ", че при подписването на контракта сред щабовете на Пулев и Джошуа е бил контрактуван и подобен с Карлос Такам, който ще заеме мястото на българина на кръга на 28-и октомври в Кардиф.

Според онлайн изданието, 36-годишният българин няма да получи мач против Джошуа тази или идната година, откакто беше сменен от Такам.

Според Хърн, Пулев може да получи успокоителен дуел против някой от другите кандидати за купата по версията на Международната федерация по бокс (IBF), откакто Такам зае неговото място точно като номер 3 в ранглистата й. Ако думите на промоутъра се окажат истина, то това би трябвало да бъде петият в класацията Джарел Милър (19-1) от Съединени американски щати.

" Пулев трябваше да завоюва доста пари, а в този момент загуби и позицията си на кандидат за международната купа. Ще вземе може би 1/7 или 1/8 от сумата, която имаше по контракт за мач против Джошуа.

Може би някъде другаде биха провели мача и с травмата на Пулев, само че не и в този случай. Това е последното нещо, което ние желаеме. А ние желаеме най-много боксьор, който ще търси обезверено успеха. Положението е такова при Такам ", сподели Хърн.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР