Контузия попари надеждите на Тихомир Иванов за силно представяне във

...
Контузия попари надеждите на Тихомир Иванов за силно представяне във
Коментари Харесай

Тихомир Иванов завърши световното като Болт - с контузия

Контузия попари очакванията на Тихомир Иванов за мощно показване във финала в скока на височина на Световното състезание по лека атлетика в Лондон.

23-годишният плевенчанин, който в квалификацията записа персонален връх от 2.31 метра, получи контузия в лявото бедро по време на загрявката преди финала и направи единствено един опит на началната височина от 2.20 м, а по-късно приключи присъединяване си.

Случилото се с младия плевенчанин подсети поразително една от огромните спортни нещастия от Лондон, а точно - травмата на Юсейн Болт в последния му старт в кариерата.

Възпитаникът на Георги Гетов сподели пред камерата " Съжалявам ", а изражението на лицето му още на представянето на финалистите сподели, че има някакъв проблем, който го изтезава.

Съпругът на Ивет Лалова-Колио - Симоне Колио, който се грижи за възстановянето на българските спортисти, даде на Иванов лечебен гел, само че явно и той не съумя да понижи болката, осведоми Sportal.bg.

Така българското присъединяване на планетарния конгрес в Лондон приключи. Най-предно класиране от родната група записа Мирела Демирева, която се подреди седма в скока на височина при дамите с персонален връх за сезона от 1.92 м.

Ивет Лалова-Колио пък остана на крачка от финала на 200 м, откакто се подреди девета.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР