Контузиите продължават да създават проблеми на Черноморец Бургас. След като

...
Контузиите продължават да създават проблеми на Черноморец Бургас. След като
Коментари Харесай

Основен реализатор на БК Черноморец е извън терена за две седмици

Контузиите не престават да основават проблеми на Черноморец Бургас. След като останаха без Симеон Лепичев за дълъг интервал от време, „ акулите “ ще би трябвало да се оправят без още един от своите съществени изпълнители. От сметките на бургазлии отпадна и Джъстин Уотс. Новината бе оповестена от старши треньора Васил Евтимов за Superbasket.bg. Американецът е навън до началото на декември. Причината е, че гардът има дислокация на пръста на крайници.

32-годишният баскетболист се контузи по време на мача с Левски при започване на сегашния месец, когато въпросният пръст излезе от ставата на два пъти. 195-сантиметровият стрелец се е отървал от строшаване, само че самата става би трябвало да зарасне. Той към този момент пропусна една среща, защото бе по екип против Черно море Тича преди седмица, само че не се появи в игра. Очаква се да бъде на линия на 5 декември, когато отборът от Бургас ще гостува на ЦСКА в мач от осмия кръг. От началото на сезона роденият в Дърам състезател има на сметката си междинни индикатори 13.5 точки, 2.5 битки и 2.0 асистенции за 4 срещи в българския хайлайф.

По този метод Уотс няма да играе в идващия дуел на Черноморец, който е довечера. „ Акулите “ ще гостуват на Балкан Ботевград в мач от шестия кръг. Срещата ще стартира от 18:00 часа в „ Арена Ботевград.

Черноморец има три победи и три загуби, което ги слага на третото място във краткотрайното класиране. От своя страна „ зелените “ се намират на шестата позиция с баланс от два триумфа и две провали.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР