Контузената звезда на Голдън Стейт Стеф Къри може да се

...
Контузената звезда на Голдън Стейт Стеф Къри може да се
Коментари Харесай

Стеф Къри е крачка по-близо до завръщането си в игра за Уориърс

Контузената звезда на Голдън Стейт Стеф Къри може да се причисли още веднъж към отборните тренировки тази седмица, само че към момента не е ясно по кое време ще може да се завърне в игра, оповестиха от отбора.

34-годишният баскетболист пропусна последните 12 мача от постоянния сезон, откакто получи изкълчване на връзки и наблягане на левия крайник на 16 март против Бостън Селтикс.

Голдън Стейт се класира за плейофите в Западната конференция. Серията им от първия кръг против Денвър стартира в Сан Франциско в събота.

От тима споделиха, че Къри “продължава да реализира добър прогрес в процеса на възстановяване”. Баскетболистът стартира самостоятелни тренировки през предходната седмица, в това число пукотевица и тичане.

Дали той ще играе в събота “ще се реши въз основата на неговия непрестанен напредък”, съгласно изказване на Голдън Стейт в Twitter.

Къри има през сезона с 25.5 точки, 5.2 битки и 6.3 асистенции приблизително на дуел на сметката си. Осемкратният участник в Мача на звездите е записал в кариерата си приблизително 24.3 точки, 6.5 асистенции и 4.6 битки в 826 срещи за 13-е сезона в Голдън Стейт.

Голдън Стейт има 8 победи и 10 загуби в дуелите, в които Къри не е играл от началото на акцията.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР