„КонтурГлобал Марица Изток 3“, компанията която управлява втория най-голям въглищен

...
„КонтурГлобал Марица Изток 3“, компанията която управлява втория най-голям въглищен
Коментари Харесай

„Контур Глобал Марица Изток 3“ покани абсолвентите от ТУ на платен стаж и първа работа


„ КонтурГлобал Марица Изток 3 “, компанията която ръководи втория максимален въглищен Топлоелектрическа централа в България, предложения абитуриентите от Енерго-машиностроителен факултет към Техническия университет - София да стартират стаж или работа в сдружението.

Стажантската стратегия на КонтурГлобал предлага позиции в направленията поддръжка и употреба на топлоелектрическата централа, която се намира до град Гълъбово, област Стара Загора. В нея могат дa вземат участие студенти, които са последна година или преди малко са се дипломирали. Компанията предлага заплатен стаж в продължение на 3 месеца, образование благодарение на наставник, безвъзмезден превоз и храна.

„ КонтурГлобал Марица Изток 3 “ е измежду най-големите работодатели в България. Компанията обезпечава над 500 работни места, главната част от които са в региона на Стара Загора и Гълъбово. Тя предлага на своите нови чиновници положителна работна среда, въвеждащо образование, проект за кариерно развиване, както и благоприятни условия за присъединяване във вътрешни стратегии за продан и в интернационалните планове. Компанията обезпечава положително възнаграждение, в допълнение здравно обезпечаване, безвъзмездна храна и превоз на хората от екипа си.

„ Щастливи сме, че можем да предоставим на младите експерти опция да започват своята професионална кариера при нас. Ние предлагаме отлични условия за работа – започване на заплатен стаж, както и опция за старт на кариерата. Търсим млади гении, които да желаят да работят в интернационална компания с политика за последователност и благоприятни условия за развиване “, разяснява инж. Радостина Добрева, шеф Човешки Ресурси, КонтурГлобал Марица Изток 3.

Всички студенти, завършващи Енерго-машиностроителния факултет, получиха подробна информация за стажантските стратегии и опциите за работа в „ КонтурГлобал Марица Изток 3 “.

„ КонтурГлобал Марица Изток 3 “ работи в дълготрайно партньорство с Техническия Университет – София. През 2017 година компанията сплоти старания с другите два огромни Топлоелектрическа централа в комплекса Марица Изток, Община Стара Загора и университета, с цел да започва стратегия за изравнително образование и банкет в магистърска стратегия „ Топлоенергетика “ в Стара Загора. Идеята на плана е да бъдат подготвени локални фрагменти, които в следствие да намерят реализация в трите електроцентрали и по този метод да подсигуряват развиването на енергетиката в района.

" КонтурГлобал Марица Изток 3 " има и ръководи първата топлоелектрическа централа на лигнитни въглища в Югоизточна Европа, която работи в цялостно сходство с най-високите европейски стандарти за сигурност на труда и запазване на околната среда. Централата създава 10% от електрическата енергия в България, употребявайки локални енергийни източници и по този начин способства за гарантиране на енергийната сигурност и самостоятелност на страната. Над 1,4 милиарда лв. са вложени за гарантиране надеждната работа на централата и в ограничения за запазване на околната среда. Акционери са интернационалната енергийна компания ContourGlobal (73%) и Националната електрическа компания (27%).

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР