Концесията на Росенец“ е дадена от Бойко Борисов. Сега да

...
Концесията на Росенец“ е дадена от Бойко Борисов. Сега да
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Ще подкрепим прекратяването на концесията на „Росенец“

„ Концесията на „ Росенец “ е дадена от Бойко Борисов. Сега да не се прави на огромен бранител на българските ползи. Ние от Българска социалистическа партия сме поредни. Такива обекти – води, гори, плажна линия, пристанища и така нататък са изключителна държавна благосъстоятелност. Ще подкрепим прекратяването на концесията на „ Росенец “.Това сподели в ефира на bTV депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

„ Лошото е, че ръководещите мислят единствено за Украйна. БТР-и, реактори за АЕЦ, изпразване на складовете на армията и нищо за българските жители. Нека да мислят повече за българския народен интерес. Всеки ден има митинги на синдикатите, само че никой не им обръща внимание. Ние предлагаме решение на всички проблеми на жителите и бизнеса, само че и нас никой не ни чува “, разгласи той.

„ При предходното ми посещение ви споделих, че комисията за имунитетите няма да проработи и се оказах прав. Тя беше основана единствено, с цел да се тупка топката. Българска социалистическа партия няма ръководител на комисия в Народното събрание. Такова нещо не е имало в никакъв случай, само че в този момент ръководещите работят по този метод. Подредиха си всички комисии. Не се прави по този начин “, безапелационен бе той.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР