Концесионерът на ски зоните в Банско - Юлен, Община Банско,

...
Концесионерът на ски зоните в Банско - Юлен, Община Банско,
Коментари Харесай

Медиците от първа линия ще получат безплатен уикенд в Банско

 Концесионерът на ски зоните в Банско - " Юлен ", Община Банско, Алианс за разпространение и развиване на туризма в Банско и хотелиери взеха решение да обезпечат безвъзмезден уикенд на всички медици в България, които работят на първа линия в битката против COVID-19. Пакетът за отмора е за идващия зимен сезон и включва настаняване в хотели, храна, карта за ски зоната, прилагане на ски преподавател и ски екипировка.

Инициативата е нашата признателност за ангажираността и смелостта на нашите другари – лекари, медицински сестри, незабавната помощ и доброволците. Горди сме да дадем своя принос и благодарност на медиците, които работят повече от две месеца без отмора. Затова ги приветстваме като наши специфични посетители с " Добре пристигнали в Банско! “, съобщи Иван Обрейков, маркетинг шеф на концесионера на тази ски зона. Дарението е част от нашия принос към обществото и по-конкретно към здравната система на страната в битката за ограничение на разпространяването на COVID-19, добави той. Банско е единственият град в България, който беше блокиран и подложен под 14-дневна карантина поради ковид. Курортът обаче е първият, който реши да се отблагодари на медиците в страната.

Банско е ски курорт номер 1 в България, разгласен за седма поредна година от World Ski Awards. Международната федерация по ски (FIS) избра курорта да бъде хазаин за следващ път на Световната купа при мъжете (Супер Г и великански слалом) на 27 и 28 февруари 2021 година За първи път в Банско ще се организира и Световното състезание по ски за младежи и девойки до 21 година в интервала от 1 до 10 март 2021 година Поредните международни надпревари, награди и самопризнания подреждат курорта в фамилията на най-големите международни ски центрове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР